6/03/2017 - Exact twee weken geleden kreeg de Royal Victory H.C. bezoek van onze Koning. Niet om één of ander lintje door te knippen maar gewoon om te komen supporteren voor zijn zoon zoals zovele papa’s doen. Afgelopen zaterdag kwamen ook papa’s en mama’s te supporteren voor hun kinderen. Kinderen die zich de koning te rijk voelen omdat ze ook kunnen sporten, omdat ze ook kunnen hockeyen zoals zovele jongeren vandaag de dag. Niet ergens in een vergeten hoekje maar op het hoofdveld van Royal Victory H.C.

Met wel 55 G-eweldige hockeyers van 8 verschillende hockeyclubs waren ze aanwezig en konden ze rekenen op de gewaardeerde steun van de Vlaamse Hockey Liga vzw, de Provincie Antwerpen, onze sponsor Cronos en vele particulieren. Dankjewel Anne-Sophie Weyns en de vele enthousiaste supporters voor jullie aanwezigheid en onvoorwaardelijke steun voor deze Sporthelden met een beperking. #LiveHockeyLoveVictory #VictoryWanderers.

Herbeleef deze dag via de foto's op Facebook, genomen door amateurfotografen Ilse Damen, Annick Van Dessel en ook van Nancy van "Beautiful Hockeypeople" (what's in a name). Klik bij Lees meer voor het artikel van de GVA van 6 maart 2017.