25/02/2019 - Op zaterdag 9 maart gaat voor de derde keer onze G-happening door op de terreinen van Royal Victory H.C. Een 100-tal spelers uit Vlaanderen, Brussel en Wallonië zullen met elkaar hockeyen op vier verschillende niveau’s.

Van 10u30 tot 11u30 worden verschillende vaardigheden ingeoefend en daarna tot 12u30 kan iedereen een échte wedstrijd spelen. Nadien volgt een prijsuitreiking en een gezamenlijke lunch (met grote dank aan Slagerij Buermans), afgerond met een dessertbuffet.

Niet alleen onze eigen Wanderers coaches zullen dit sportfestijn in goede banen leiden maar we krijgen ook de medewerking van onze eigen D1 en H1 spelers die de bediening van het dessert voor hun rekening nemen. Weer een beetje meer integratie!

Maar ook op het hockeyveld zullen onze kampioenen (alle G-hockeyers zijn immers kampioenen) praktische tips krijgen van enkele Red Panthers en Red Lions.

Onze eigen Anso Weyns krijgt het gezelschap van Emma Puvrez en Michelle Struijk van RAHC. Judith Vandermeiren en ploeggenoten van Braxgata zijn ook van de partij. Maar dit jaar kunnen we met veel trots ook enkele WERELDKAMPIOENEN verwelkomen zoals Felix Denayer, Florent Van Aubel, Loïck Luypaert, Emmanuel Stockbroekx en kapitein van de Red Lions, Thomas Briels.

Wat wordt dit weer een onvergetelijke happening! Iedereen is dus van harte welkom om al deze talenten aan te moedigen en mee te genieten van dit feestje!