Royal Victory Hockey Club huldigde zijn speelsters en spelers van de Victory Wanderers die de afgelopen zomer tijdens het De Cronos Groep EK Parahockey een medaille behaalden: Katrijn Vermeulen, Paulien Van Goethem, Stefan Collyn, Thomas Van de Pontseele en Sharon Koumans. Samen met hen op de foto: Anne-Sophie WeynsRachel Winthagen en schepen van Sport van Gemeente Edegem Koen Michiels. Victory organiseerde ook dit EK voor G-hockeyers.

Bekijk ook de aftermovie van het Cronos EK Para Hockey

De club heeft het volgende persbericht verstuurd:

EDEGEM, 15 augustus 2019 – Royal Victory Hockey Club is klaar voor het Cronos EK ParaHockey, dat zal doorgaan op de velden van de voortrekker van parahockey of G-hockey in Vlaanderen en België.

22/05-2019 - Het is al een tijdje geweten dat onze club het Cronos 2019 Euro ParaHockey zal organiseren van 19 tot 21 augustus. Een werkgroep is dit Europees tornooi voor G-hockeyers al verschillende maanden aan het voorbereiden.

13/05/2019 - SAVE THE DATE - Vrijwilligers EK Parahockey

Help jij graag mee aan een groot evenement in een internationale setting? Dan is het EK Parahockey the place to be!

12 teams, ingedeeld in 3 niveaus uit 9 verschillende landen spelen gedurende 2 dagen hun poulewedstrijden op Royal Victory H.C. België neemt deel met 2 teams, de Red Giants. Vijf leden van de Victory Wanderers maken deel uit van deze 2 teams.

Om alles in goede banen te leiden, zoeken we nog versterking op maandag 19 augustus en dinsdag 20 augustus.

Er zijn 4 shiften:

  • 9.00u -12.00u
  • 12.00u-15.00u
  • 15.00u-18.00u
  • 18.00u-21.00u

We zoeken helpende handen bij

  • de catering: opruim, klaarmaken lunchpakketten (200 spelers en begeleiders), klaarzetten en bedienen avondbuffet
  • het sportieve gebeuren: scheidsrechters (minimum leeftijd 18 jaar), ballenjongens/meisjes
  • ontvangst: officials en pers

Wil je graag helpen stuur dan een mailtje naar joostpascale@skynet.be met je naam, telefoonnummer, je voorkeur.

Alvast bedankt namens alle parahockeyers! 
Pascale Boogaert, mama van Victory Wanderer en Red Giant Thomas.

29/04/2019 - Onze Victory Wanderers hebben een drukke voorjaarskalender! Afgelopen weekend waren zij te gast op de REVA beurs in Gent

De wekelijkse trainingen op woensdag lopen nog even door, want er staan nog G-ontmoetingen op de agenda op Braxgata (31/05), Pinguin (1/06) en Mol (16/06).

Voor volgend seizoen zijn onze Victory Wanderers nog op zoek naar nieuwe gemotiveerde trainers. De groep traint elke woensdag van 17.30 tot 18.30 op Victory. Interesse? Neem contact op met Joost Van de Pontseele, coördinator van onze Victory Wanderers.

Live Hockey. Love Victory Wanderers.


Zondag 18/8 belooft een mooi G-hockey feest te worden op Victory. Voorafgaand aan het CRONOS EK PARAHOCKEY tornooi organiseert R.Victory H.C. een G-hockeyevent met BBQ voor clubs uit België en Nederland.
Leden, supporters, sympathisanten, kortom iedereen is welkom om aan te sluiten bij deze gezellige BBQ.
De G-hockeyers zullen je een warm hart toedragen.
Schrijf je snel in via deze link en kom mee genieten van dit fijne event.

Inschrijvingen voor dinsdag 13/8 aub!

11/03/2019 - Veel hockeyplezier op het veld en veel support en ambiance naast het veld. De 3e G-Happening was een overweldigend en hartverwarmend succes! 

Foto's kan je hier bekijken, met dank aan onze fotografen Ilse en Sally.

Lees hier het artikel uit HLN, hier het artikel uit de GvA en de bekijk hier de interviews van Okey.be. Heerlijk om de werkweek mee te starten!

25/02/2019 - Op zaterdag 9 maart gaat voor de derde keer onze G-happening door op de terreinen van Royal Victory H.C. Een 100-tal spelers uit Vlaanderen, Brussel en Wallonië zullen met elkaar hockeyen op vier verschillende niveau’s.

Van 10u30 tot 11u30 worden verschillende vaardigheden ingeoefend en daarna tot 12u30 kan iedereen een échte wedstrijd spelen. Nadien volgt een prijsuitreiking en een gezamenlijke lunch (met grote dank aan Slagerij Buermans), afgerond met een dessertbuffet.

Niet alleen onze eigen Wanderers coaches zullen dit sportfestijn in goede banen leiden maar we krijgen ook de medewerking van onze eigen D1 en H1 spelers die de bediening van het dessert voor hun rekening nemen. Weer een beetje meer integratie!

Maar ook op het hockeyveld zullen onze kampioenen (alle G-hockeyers zijn immers kampioenen) praktische tips krijgen van enkele Red Panthers en Red Lions.

Onze eigen Anso Weyns krijgt het gezelschap van Emma Puvrez en Michelle Struijk van RAHC. Judith Vandermeiren en ploeggenoten van Braxgata zijn ook van de partij. Maar dit jaar kunnen we met veel trots ook enkele WERELDKAMPIOENEN verwelkomen zoals Felix Denayer, Florent Van Aubel, Loïck Luypaert, Emmanuel Stockbroekx en kapitein van de Red Lions, Thomas Briels.

Wat wordt dit weer een onvergetelijke happening! Iedereen is dus van harte welkom om al deze talenten aan te moedigen en mee te genieten van dit feestje!

27/11/2019 - We zijn al een tijdje bezig met de voorbereiding, maar nu is het ook officieel: Victory, de bakermat van G- of parahockey in België, organiseert het EK 2019 Parahockey van zondag 18 tot woensdag 21 augustus 2019. Meer info volgt.

#SportersBelevenMeer 
#EK2019ParaHockey 
#LiveHockeyLoveVictory

https://eurohockey.org/ehf-launches-the-2019-euro-parahockey-championship-entry/ 

Partner Victory Wanderers

menu wanderers

 

 

 

 

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com