Misschien heb jij, je ouders, grootouders of andere familieleden wel interesse om je te verrijken.
Haal jij het beste uit anderen en jezelf?

Met de Wanderers hebben we als club, een belangrijke stap gezet naar integratie en ‘de-stigmatisering' van mensen met een beperking. We willen graag hierin een volgende stap zetten door hen een plaats te geven in de werking en uitbouw van onze club.

Hiervoor werken we samen met de VZW Pegode (werkbureau). Maar ook binnen de club zullen we zelf de werking mee moeten ondersteunen en uitbouwen.

Om dit te doen zijn we op zoek naar twee vrijwilligers die een ondersteunende, coördinerende en verbindende rol willen opnemen tussen deze deelnemers, de club en het werkbureau. Wij zoeken personen die flexibel kunnen ingezet worden. Geduldige, sociaal voelende mensen met oog voor de mogelijkheden en talenten van de deelnemers.  

De club biedt u vrijwilligerswerk met veel voldoening, een professionele ondersteuning, een vrijwilligerscontract met verzekering en een correcte vrijwilligersvergoeding. En dit in onze warme, familiale club.

Leg je oor eens te luister en ontdek hoe dit werk een verrijkende ervaring zal zijn. Interesse? Meer informatie? Contacteer Joost Van de Pontseele.

16/02/2018 - Het is bijna zover! IEDEREEN WELKOM!

Het evenement van het jaar! G-eweldige deelnemers. 
Laat ons met zijn allen een G-roots feest van maken!

Klik bij Lees meer voor de artikels uit de pers.

26/01/2018 - Ook onze Victory Wanderers zitten niet stil tijdens de winterstop! Onlangs namen ze deel aan het Indoor Tornooi georganiseerd door Phoenix Hockeyclub en beleefden er een mooie dag samen. Bekijk hier de foto's.

27/11/2017 - Victory Wanderer keeper Laurence heeft recent de overstap gemaakt naar de U19 girls competitieploeg waar ook haar zus Sylvie speelt. Een win-win voor beide partijen, want deze ploeg zat al een tijdje zonder keeper en nu kunnen beiden zusjes samen sporten! Veel succes Laurence met je nieuwe team!

16/11/2017 - Royal Victory H.C. heeft recent het charter ondertekend Geestig gezond sporten.

Geestig gezond sporten wil sportclubs en de bredere samenleving informeren en oproepen bijzondere aandacht te hebben voor kinderen en jongeren met psychische kwetsbaarheden. 

Kinderen en jongeren met psychische kwetsbaarheden hebben net als hun leeftijdsgenoten het recht te bewegen en plezier te maken binnen het bestaande sportaanbod. Het charter "Ook wij sporten geestig gezond" werd ontworpen om deze kwetsbare groep kansen te geven en hen zonder oordeel welkom te heten in de sportclub.

Door het charter te onderschrijven doorbreekt Royal Victory H.C. mee de taboes rond personen met psychische problemen in onze samenleving.

Bekijk hier het promo-filmpje dat in samenwerking met Royal Victory H.C. werd gemaakt om deze campagne kracht bij te zetten. Ondertekent u ook het charter?

UPDATE 23/08/2017 - De Bronzen medaille is binnen voor onze Red Giants! Proficiat!

Victory-Belgen verkennen Haarlem

 

De ochtend van de eerste wedstrijddag.
Klaar voor een prachtige, sportieve,
sfeervolle competitie met Ierland,
Frankrijk, Spanje en Engeland

De Wanderers hebben niet onopgemerkt 
deel genomen aan de Challenge Trophy.
Samen met de spelers van Braxgata
vormden zij een Belgische delegatie.

De Red Giants (met een aantal spelers van onze Victory Wanderers) komen deze week in actie op het Euro ParaHockey Championships. Tijdens dit EK voor G-Hockey teams spelen verschillende landenteams om de Europese medailles, voor de spelers én hun begeleiders een festijn om nooit te vergeten! Een verslag van deze unieke ervaring is volgende week te lezen via dit kanaal.

Veel succes en veel plezier!

 

21/08/2017 - De EHF (Europese Hockey Federatie) en de KNHB organiseren tijdens de Rabo EuroHockey Championships 2017 in Amsterdam het Youth Leadership Festival. Dit evenement richt zich op actieve verenigingsjongeren tussen de 16 en 26 jaar die zich bezighouden met bijvoorbeeld coaching, arbitrage, evenementen-management, clubmanagement en communicatie.  

Gedurende dit evenement presenteerde onze Cedric Vermeiren zijn ‘hockey development project' en heeft de titel: ‘European Youth Hockey Leader 2017’ gewonnen.

Proficiat Cedric!

26/06/2017 - Woensdag 28/06, nét voor de oefenmatch van de Red Lions, zullen de Red Giants, het G-hockey team een oefenwedstrijd spelen in het Stade Fallon in Brussel. Ook enkele spelers van Royal Victory Hockey Club zullen daar zijn. De match start om 18.30. Ticket Red Lions = ticket Red Giants.

De Red Giants zullen in augustus 2017 ook deelnemen aan het EK in Amsterdam. Geniet van een extra lange hockey avond en kom onze G-atleten aanmoedigen!

6/03/2017 - Exact twee weken geleden kreeg de Royal Victory H.C. bezoek van onze Koning. Niet om één of ander lintje door te knippen maar gewoon om te komen supporteren voor zijn zoon zoals zovele papa’s doen. Afgelopen zaterdag kwamen ook papa’s en mama’s te supporteren voor hun kinderen. Kinderen die zich de koning te rijk voelen omdat ze ook kunnen sporten, omdat ze ook kunnen hockeyen zoals zovele jongeren vandaag de dag. Niet ergens in een vergeten hoekje maar op het hoofdveld van Royal Victory H.C.

Met wel 55 G-eweldige hockeyers van 8 verschillende hockeyclubs waren ze aanwezig en konden ze rekenen op de gewaardeerde steun van de Vlaamse Hockey Liga vzw, de Provincie Antwerpen, onze sponsor Cronos en vele particulieren. Dankjewel Anne-Sophie Weyns en de vele enthousiaste supporters voor jullie aanwezigheid en onvoorwaardelijke steun voor deze Sporthelden met een beperking. #LiveHockeyLoveVictory #VictoryWanderers.

Herbeleef deze dag via de foto's op Facebook, genomen door amateurfotografen Ilse Damen, Annick Van Dessel en ook van Nancy van "Beautiful Hockeypeople" (what's in a name). Klik bij Lees meer voor het artikel van de GVA van 6 maart 2017.

Partner Victory Wanderers

menu wanderers

 

 

 

 

R. Victory H.C.    |    Kattenbroek 5   |   2650 Edegem   |   Tel: 03/457 15 33

© 2015, website powered by Twizzit.com