EHL-finale: Dragons - Bloemendaal, 15u15

EHL TrofeeNa een zinderende overwinning tegen het Keulse Rot-Weiss, mag Dragons als eerste Belgische club ook strijden om het allerhoogste goed: de Europese titel. Daarvoor moeten de Draken wel voorbij de Nederlandse topclub Bloemendaal geraken. Voor Bloomigans is het vooral het afscheid van Teun de Nooijer. Niet alleen drievoudig beste speler van de wereld speelt z'n laatste finale nog belangrijker ook Thierry Stumpe, Timo Bruinsma, Stephen Butler en Gilles Petre nemen morgen afscheid van het hoogste niveau. 

25/03/2013 -  Red Panthers niet naar Hannover, wel naar Mannheim! De stage die normaal gezien zou doorgaan in het Duitse Hannover (26-28/03), is wegens slechte weersomstandigheden lichtjes gewijzigd. De stage van de Red Panthers zal doorgaan in Mannheim, waar men over een volledig overdekt hockeyveld beschikt. De selectie is ook aangepast wegens blessures en werkverplichtingen  (tot zover het bericht op hockey.be). 

Wij vinden het erg jammer voor wie niet mee kan maar ook geweldig voor de kans die Victory speelster Emma Puvrez nu krijgt. Ze mag als jongste Belgische mee naar Mannheim en zal roommate zijn van een andere bekende en ex-Victory speelster Charlotte De Vos. Veel succes Emma!

Alle Victorianen samen in blok B1! Dan moet je wel de weekend tickets kopen via Victory, Aarzel niet en boek want de voorraad is erg klein geworden.! 

Negen dagen tophockey van 17 tot 25 augustus met zowel de Belgische vrouwen als mannen in de strijd voor de Europese titel! Je moet er belsist bij zijn want dit is:

• het 3de grootste hockey event ter wereld (na Olympic Games & World Cup)
• het grootste hockey event ever in België
• het grootste meerdagen sportevent in België sinds het Europees voetbalkampioenschap in 2000
 

De Belgische nationale vrouwenhockeyploeg (13e op de wereldranglijst) speelde deze week in Zuid-Afrika de tweede ronde in de World League. De ploeg heeft zich zondag in Kaapstad geplaatst en stoot samen met het thuisland door naar de derde ronde van de World League.

De Red Panthers versloegen in hun vierde en laatste wedstrijd uit de tweede ronde Azerbeidzjan met 1-0. De stugge Azeri's (16e op de wereldranking) hielden lang stand, tot Barbara Nelen met nog 25 minuten voor de boeg scoorde na een penaltycorner. Bij die 1-0 bleef het in het winderige Kaapstad.

In de derde ronde strijden zestien landen (twee groepen van acht) in juni om tickets voor het WK 2014.


Deze kwartfinale tegen India was tot het einde super spannend, maar heeft niet het verwachte resultaat opgeleverd. De Red Lions hebben de ganse wedstrijd overmatig gedomineerd, maar stootten telkens opnieuw op een ijzersterke Indische verdediging. Ondanks het feit dat de Belgen permanent aandrongen, is het hen niet gelukt om de nodige openingen te vinden. Langs de zijde van India, die niets opvallends heeft laten zien, is de beslissende goal wel gevallen. Zij gaan nu naar de halve finale. 

27/11/2012 - RTBF zal de poulewedstrijden van de Red Lions uitzenden op de zender La Deux (geen live uitzending wegens het uurverschil). De VRT moet nog beslissen of ze de wedstrijden zullen uitzenden. Meer info volgt. Hierbij het uitzendschema:

- zaterdag 1/12 - 9u 's morgens - België v Australië 
- zondag 2/12 - 8u 's morgens - België v Pakistan 
- dinsdag 4/12 - 7u40 's morgens - België v Nederland 

De Belgische hockeymeisjes zijn vorig weekend vijfde geworden op het EK hockey voor junioren in het Nederlandse 's Hertogenbosch. Ze speelden 1-1 gelijk tegen Wit-Rusland in een duel om plaatsen vijf tot acht. Een van hen was Victory speelster Anne-Sophie Weyns die bovendien het Belgische doelpunt scoorde. Wij zijn apetrots!

Een plaats binnen de eerste zes verzekert België meteen ook van de rechtstreekse kwalificatie voor het WK voor junioren van 2013.

Later op de dag deden de junioren jongens nog beter. Ze wonnen de finale tegen Nederland na shoot-outs en werden Europees kampioen!

Supporters op post voor de eerste wedstrijd van onze Red Lions tegen Duitsland, regerend Olympisch kampioen!  Afspraak op Victory vanaf 21.00u! Match om 22.15u. 
Laat hier weten of je geïnteresseerd bent, zodat we kunnen inschatten hoeveel vaten bier er moeten besteld worden!

Gisteren hebben de Belgische Red Panthers de finale van de Olympic Qualifier op Beerschot gewonnen tegen Ierland  (4-1) en zich zo weten kwalificeren voor de Olympische Spelen! Een unicum voor het belgische hockey, dat nu met zowel de mannen als vrouwen naar London mag afzakken. Alle nieuws, video's en foto's vind je onder lees meer.

De club wil de talrijke victorianen bedanken die Beerschot hielpen bij de organisatie van dit schitterend tornooi! Jullie inzet ging niet onopgemerkt voorbij!

Zoeken
Binnenkort...
Overig Nieuws
District Days
24/05/2018
Hulp gevraagd voor het HAVN Backsticks Tornooi 26 mei
13/05/2018
Victors 2018
19/05/2018
Tornooi Oefenjeugd
14/05/2018
Het vriendenhuis nodigt uit
07/05/2018
Zomerhockey binnenkort terug van start
14/05/2018
Word hockeytrainer op Royal Victory H.C.
09/05/2016
Selectietrainingen jeugd
04/05/2018
Start Jeugdtrainingen seizoen 2018-2019
19/02/2018
23-24 juni 2018: 27e editie van het Beach tornooi : inschrijvingen geopend
12/03/2018

R. Victory H.C.    |    Kattenbroek 5   |   2650 Edegem   |   Tel: 03/457 15 33

© 2015, website powered by Twizzit.com