26/12/2020 - We hebben nieuws ontvangen uit het hoge noorden, waar de Kerstman aan het uitrusten is van zijn jaarlijkse zware wereldreis. De Kerstman heeft de winnaars bekend gemaakt van het beste snoeppakket, de mooiste kerstdecoratie en het mooiste kerstkaartje dat hij dit jaar van onze jonge Victorianen mocht ontvangen. Proficiat aan Nora, Elise en Romy!


Dat de Kerstman er niet onmiddellijk uit geraakt was, is geen verrassing. Ten eerste hebben onze jonge Victorianen het hem wel heel moeilijk gemaakt. En ten tweede is de nacht voor Kerstmis voor hem ontzettend vermoeiend, want dan brengt hij miljoenen geschenkjes tot in de juiste huiskamer. Dat was de reden waarom hij de hulp van onze leden heeft ingeroepen om te stemmen op hun voorkeur. Deze namiddag hebben we het verlossend nieuws gekregen uit Lapland, waar Santa 364 dagen per jaar woont.

Wat het lekkers betreft, ging de voorkeur naar het pakket van Nora Van Besien van onze U12G3. "Al was dit een moeilijke keuze, want ook het ander snoepgoed was echt lekker", schreef hij ons nog.

Ook in de twee andere categorieën was het moeilijk kiezen. "Maar omdat Victory een hockeyclub is, en wel de grootste en tofste van heel België, kozen de meeste leden bij de kerstversiering de eerste prijs voor de mooi versierde hockeystick van Romy Vercammen van de U9G3." 

De Kerstman hield van alledrie de kaartjes, maar voor onze leden was het kaartje van Elise Mallentjer (U9G3) de winnaar. "Laat dit de makers van de twee andere kaarten niet ontgoochelen", zei de Kerstman ons. "Voor mij waren zij ook winnaars."

Proficiat aan de winnaressen! We contacteren jullie binnenkort om jullie verrassingspakket te overhandigen!