8/05/2017 - Het is met trots dat we vandaag kunnen melden dat de Nederlandse Bo Peijs en Teddy Klooster vanaf volgend seizoen voor Royal Victory H.C. zullen spelen bij het Dames 1 team.  Dat zij beiden voor Royal Victory H.C. kiezen is uiteraard geweldig nieuws voor onze club, maar ook voor het Belgische dameshockey.

Bo Peijs speelde geruime tijd voor SCHC (Bilthoven, nabij Utrecht). Tijdens die periode maakte zij ook deel uit van de NL A kern (<18) en Jong Oranje (<21). Sinds 2011 staat zij op het veld van Pinoké als middenvelder. 
Ook naast het veld is zij bezig met hockey. Maar dan in India. Bo werkt nl voor de Stichting One Million Hockey Legs, een organisatie die minder bedeelde kinderen leert hockeyen en via hockey social en life skills bijbrengt.  Heel erg fijn werk, zoals ze het zelf omschrijft. 

Ook de 22 jarige Teddy Klooster treedt in de voetsporen van grote zus Sophie en kiest voor Royal Victory H.C. Ze speelt hockey sinds haar 5e bij Pinoke en maakte haar jeugdopleiding verder af bij HC Den Bosch. Op haar 16e kwam haar grote droom uit en speelde Teddy met Dames 1 van Den Bosch de Europa cup. Daarna speelde zij ook nog voor Amsterdam (Dames 1 en in de A1) en voor Wageningen (Hoofdklasse). Volgend seizoen jaar zal zij met veel overgave voor Royal Victory spelen en zoals ze zelf zegt "en mijn trucen doos in België uit de kast halen. Ik heb er zin in!"