Zaterdag 28/11 om 11.30 u livestream op VictoryTV met de topper tegen Gantoise op het programma.

Link naar online event: https://youtu.be/qAOLogyuHCA

Hou onze social media kanalen in de gaten wil je meer te weten komen wie de gastsprekers zullen zijn.

23/11/2020 - Naar goede Victory traditie, is het project VictoryTV een werk waaraan heel veel vrijwilligers achter de schermen hebben mee gewerkt. 

Initiatiefnemers.

Het idee is ontstaan bij Lex. Samen met Jules en Koen hebben zij dit idee verder uitgewerkt om zowel materiaal als extra handen te vinden. In navolging hiervan werd ook een sponsoractie op touw gezet.

Medische vrijwilligers

Voor de eerste training en vóór elke wedstrijd worden spelers en staff getest, zoals het protocol voorschrijft. Hiervoor konden we beroep doen op de mama van Benthe, Liselotte, Joost, Eva, Eline en Tine. Op Liesbeth en Dominique kunnen we steeds beroep doen als reserve staff. Al deze vrijwilligers nemen de testen af van spelers en staff op uiterst professionele en medisch gecontroleerde manier en verwerken de resultaten.

Volunteers infrastructuur.

Om het terrein Covid proof te krijgen en te helpen met het optimaliseren van de infrastructuur werden we wederom geholpen door Erik, Peter, Kristoff, Koen, Robert, Manu, Caroline, Francis en David. Meer dan eens sprongen ze in de bres om ook dit op touw te helpen zetten. Alsook verder het clubhuis te helpen afwerken. Ook Ragna kwam ter elfder ure met een topoplossing voor de dug-outs.  

Onze communicatie.

Ondersteunend in onze communicatie en planning hebben Sally, Isabelle, Stijn, Lex en Raf geweldige support geboden. 

Staff D1.

Martin, Lex, Charlotte, Francis, Anneke en Artur tonen een ongelofelijke flexibiliteit in het mee georganiseerd te krijgen van dit alles. Niet evident om te kijken hoe er buiten kan gebriefd worden, hoe kine behandelingen moeten plaatsvinden en hoe de ‘recovery’ maaltijden moeten genuttigd worden. En vergeet ook de spelers niet die dit echt professioneel aanpakken. Tweede week op rij iedereen negatief!

Covid Team.

Met overgave hebben Marc, Koen en Kristoff mee hun schouders gezet om als club het draconische protocol te kunnen waarmaken. Schitterend werk van dit dream team.

Commentatoren.

We zijn ook erg blij dat Philippe zich bereid heeft gevonden om de wedstrijd van commentaar te voorzien. Niet evident gezien de omstandigheden. Ook een heel dikke merci aan Max, Tiago en Vanessa voor de interviews vooraf, tijdens en na.

Sponsors.

We danken ook de sponsors die zonder aarzelen hun ondersteuning geboden hebben. 

Live Hockey. Love Victory.

Ongetwijfeld vergeten we wellicht nog mensen die in de coulissen mee getrokken hebben aan dit verhaal, een succesverhaal!

     

 

23/11/2020 - Daar we volop inzetten om onze jeugd nog beter te begeleiden en te trainen is het voor de meesten onder ons ook boeiend om te weten wat er allemaal leeft binnen deze eredivisie...

Een goede visibiliteit is erg belangrijk. Om de Belgian League Eredivisie nog beter te leren kennen ontwikkelde de Top Hockey League een website en een Instagram-account.
Onder meer de laatste nieuwtjes, de voorstelling van alle Eredivisie-clubs en portretten van onze topspelers- en topspeelsters zijn via die kanalen terug te vinden.

JOIN THL via www.tophockeyleague.be en de Instagram account Top_Hockey_League.

Voor alle andere ploegen is het nog even wachten, maar vanaf zondag 22 november pikken onze Dames 1 de draad van de competitie weer op. Ter herinnering: onze Dames staan op een hele mooie derde plaats in de rangschikking van de Eredivisie, de topklasse in het hockey. Hun mooie spel lokt veel supporters naar de wedstrijden, maar tot nader order moeten we zonder publiek spelen.

Niet getreurd, Royal Victory HC pioniert met de allereerste live uitzending door een Belgische club van een hockeywedstrijd via sociale media! Vanaf zondag 22 november kun je de vijf resterende thuiswedstrijden van onze Dames 1 in 2020 live volgen via VictoryTV. Surf naar onze Facebookpagina en klik op de link van de desbetreffende wedstrijd. Nu zondag ontvangen we om 12 u Waterloo Ducks, de elfde in de stand.

Allen afstemmen op VictoryTV vanaf 11.30u!
Come on you Blacks!
Live Hockey. Love Victory TV.

PS: sponsors, tijdens de breaks en na de wedstrijd is er ruimte voor jullie berichten.
Contacteer onze marketingafdeling voor de details.

De hockeycompetities liggen al enkele weken stil vanwege de gezondheidssituatie in ons land. Maar vanaf zondag 22/11 komt hier verandering in! De Eredivisie bij de dames en de heren gaat dan weer van start.

De KBHB heeft een zeer strikt gezondheidsprotocol uitgewerkt, waaronder de wedstrijden in de Eredivisie kunnen hervatten.

Lees meer...

De 100ste selectie van Anne-Sophie Weyns
bij de Belgian Red Panthers is niet onopgemerkt voorbij gegaan.
Bedankt!
Werner Thys

Het volledige artikel lees je hier

We kregen onderstaand heropstartscenario van de bond. Dit is nog onder voorbehoud en afhankelijk van de goedkeuring van de bevoegde overheidsdiensten en de evolutie van de pandemie.

Op het Overlegcomité van vrijdag 31 oktober hebben de bestuursorganen van de KBHB, de VHL en de LFH de volgende beslissingen genomen:

Proficiat aan onze Anne-Sophie Weyns!

Zij speelde dit weekend haar 100ste wedstrijd in de Belgische kleuren.

Wat een speler! Wat een Panther!

Heren 1 ontvingen afgelopen zondag ook Mechelse en waren gebrand op een eerste overwinning. Na 2 goede wedstrijden zonder resultaat, hadden onze jongens nood aan 3 punten.

Afgelopen zaterdag mocht onze dames 1 aantreden tegen Mechelse D1. Zowel Mechelse als Victory stonden na 2 wedstrijden op 3 punten. Vooraf was al duidelijk dat dit een spektakel stuk zou gaan worden. Wie zou het punten aantal gaan verdubbelen?

Zoeken
Binnenkort...
Kalender
  November 2020  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Overig Nieuws
Winter Wednesdays voor onderbouw!
27/11/2020
LiveStream op VictoryTV Victory - Gantoise
26/11/2020
Teaser Start 2 Coach
24/11/2020
VictoryTV achter de schermen
23/11/2020
Groei mee met de Top Hockey League naar de wereldtop
23/11/2020
Sponsoring VictoryTV
20/11/2020
NIEUW! Volg de score van de eredivisiewedstrijden live via de hockey Belgium app
20/11/2020
De vernieuwing van de Red Panthers krijgt vorm
20/11/2020
Nieuwe regel voor hoge bal
20/11/2020
Nomadentent weer strak en recht
20/11/2020

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com