5/02/2018 - 'Verbluffende Van Aert' 'Anderlecht laat punten liggen' 'Goffin brengt België naar kwartfinales'. Een greep uit het sportoverzicht van afgelopen weekend. Maar hét belangrijkste sportnieuws komt toch wel uit de zaal. De nieuwe zaalhockey kampioenen zijn gekend, de resultaten vindt u hier terug. Een dikke proficiat Yana, die met het zaalteam van White Star Vice kampioen is geworden.

Van de 10 Victory ploegen die afgelopen weekend nog gestreden hebben tot het uiterste in de Play offs en play downs tellen we 8 teams die volgend zaalseizoen in dezelfde divisie mogen aantreden. 2 teams hebben het niet gehaald en zullen een divisie zakken. Een knappe prestatie voor U16G1, U19G1 (Ere divisie), U14G1, U16G2, U16B1 (Nationaal 1), U14B2, U16B2, U19G2 (VHL 1).

Daarnaast zijn er wel 4 jeugdploegen (U12B1, U11B1, U10G1, U14G2) die zich zaalkampioen in hun divisie mogen noemen!  We hopen dat alle spelers veel bijgeleerd hebben tijdens het zaalseizoen en vooral veel plezier hebben beleefd aan het zaalhockey.

Laten we ook onze twee zaalverantwoordelijken niet vergeten: bedankt voor jullie inzet Jan Rens en Patrick Huysmans! Dankzij jullie aanwezigheid werden gedurende 12 wedstrijddagen de balken geplaatst en opgeruimd in Basic Fit en Den Willecom. Dat alle 119 wedstrijden op tijd konden starten, de score zorgvuldig werd bijgehouden en geschillen geslecht in deze zalen was ook jullie verdienste.

Als laatste in het rijtje maar daarom zeker niet minder belangrijk een welgemeende dankjewel aan vrijwilliger Ellen Van Den Haak en indoor coach Maarten Gerrits. Dankzij de punctuele coördinatie van Ellen en de sportieve opvolging door Maarten konden onze 38 indoorteams trainen in zaal en werden de coaches zo goed als mogelijk gegereld.

Tot volgend jaar in de zaal!