Dit jaar starten we op Victory met een clubcompentitie. Een competitie waar jong en oud het tegen elkaar opneemt gedurende het hele seizoen.

Nog meer wedstrijden? Nee, dat niet! Met de clubcompetitie houden we de prestaties van elk victory-team tijdens de reguliere competities (veld, zaal, beker) in de gaten. Aan de hand van deze uitslagen stellen we dan een rangschikking op die op het einde van het seizoen de enige echte clubkampioen zal aanduiden.

Heb je met je team altijd al onze fanionteams willen verslagen? Dit is je kans!

Klik op "Lees meer" voor meer info en spelregels.


Waar vind ik de rangschikking?

Deze is ten allen tijde te raadplegen op de website onder sportief > clubcompetitie

Hoe wordt deze ranschikking bepaald?

De rangschikking wordt bepaald aan de hand van de resultaten van alle Victory-teams tijdens de reguliere competities: veld, zaal, beker. Alle ploegen worden gerangschikt volgens hun totaalscore. Deze score geeft het percentage weer van de behaalde punten t.o.v het maximum te behalen punten voor elke ploeg (winst=3, gelijk=1, verlies=0). Bij een gelijke totaalscore, wordt er eerst gekeken naar het aantal gewonnen wedstrijden, dan naar het doelpuntenverschil gevolgd door het aantal goalen voor.

De uitslagen van de wedstrijden worden automatisch opgehaald bij de KBHB. Vragen op opmerkingen? Mail naar philippe@victory.be