6/06/2017 - Het marketingteam is op zoek naar Victori@nen die goed om kunnen met alle vormen van digitale communic@tie (facebook, instagram, linkedin, ….). 

Denk maar aan de topics van dit jaar: onverwachts bezoek van de Koning, de puike prestaties van onze ploegen, de instap van nieuwe sponsors, onze  tornooien, onze businessclubactiviteiten, Super Sundays en vele andere events. 

Voel je je groepen om binnen ons team de e-media communicatie te verzorgen naar de leden toe en naar specifieke doelgroepen, bijvoorbeeld de businessclub?  Neem dan gerust contact met onze verantwoordelijke van het team: Koen Druyts via gsm 0495 599 290 of e-mail koen.druyts@victory.be.

Ideaal denken we aan een klein team van 3 tot 5 personen die leuke berichten posten en de foto’s beheren die onze leden veelvuldig doorsturen en die dan via diverse kanalen structuur krijgen. Zo krijgen alle leden het verhaal.

Zo kunnen we naast onze wekelijkse nieuwsbrief (dé flash) op regelmatige basis up to date communiceren over onze groeiende en opmerkelijke Club. Wij zoeken gedreven vrijwilligers die als een vis in het water om kunnen met alle vormen van e-media en die zo hun talenten kunnen botvieren.

Vrijwilliger zijn
Is vrijwillig
Maar niet vrijblijvend
Is verbonden
Maar niet gebonden
Is onbetaalbaar
Maar niet te koop
Is positief denken
Is positief doen
Met als enige doel
Voor jezelf en de ander
Een goed gevoel!