4/07/2018 - Voor het seizoen 2018-2019 zoeken we versterking voor de uitbreiding van ons barteam. Ben je 16j (keukenhulp) of 18j (bar) en wil je graag een zakcentje bijverdienen? Neem dan contact op met Wilma.

Misschien heb jij, je ouders, grootouders of andere familieleden wel interesse om je te verrijken.
Haal jij het beste uit anderen en jezelf?

Met de Wanderers hebben we als club, een belangrijke stap gezet naar integratie en ‘de-stigmatisering' van mensen met een beperking. We willen graag hierin een volgende stap zetten door hen een plaats te geven in de werking en uitbouw van onze club.

Hiervoor werken we samen met de VZW Pegode (werkbureau). Maar ook binnen de club zullen we zelf de werking mee moeten ondersteunen en uitbouwen.

Om dit te doen zijn we op zoek naar twee vrijwilligers die een ondersteunende, coördinerende en verbindende rol willen opnemen tussen deze deelnemers, de club en het werkbureau. Wij zoeken personen die flexibel kunnen ingezet worden. Geduldige, sociaal voelende mensen met oog voor de mogelijkheden en talenten van de deelnemers.  

De club biedt u vrijwilligerswerk met veel voldoening, een professionele ondersteuning, een vrijwilligerscontract met verzekering en een correcte vrijwilligersvergoeding. En dit in onze warme, familiale club.

Leg je oor eens te luister en ontdek hoe dit werk een verrijkende ervaring zal zijn. Interesse? Meer informatie? Contacteer Joost Van de Pontseele.

20/03/2017 - Dé materiaalmeester van Royal Victory H.C., Meike Vroom, gaat na 10 jaar nieuwe uitdagingen naast & binnen Royal Victory H.C. aan. De eenmanszaak die zij destijds is opgestart is nu een heus materiaalteam van vrijwilligers geworden. Deze Victory vrijwilligers kan u contacteren voor al uw vragen over uw trainingsmateriaal en keepersmateriaal via volgende email-adressen:

trainersmateriaal@victory.be
keepersmateriaal@victory.be 

Vervolgens wordt jouw vraag doorgegeven, beantwoord en brengt het vrijwilligersteam in beeld wanneer je eventueel kan langskomen. Hou er rekening mee dat onze vrijwilligers uw vragen met plezier beantwoorden en oplossingen zullen aanreiken, maar dat zij ook nog andere dagtaken te vervullen hebben.

6/02/2017 - Het Masterpitch-team zoekt nog een ervaren en creatieve tuinarchitect die kan meedenken over de enorme buitenaanleg rond de nieuwe velden en het nieuwe clubhuis.

Een grote uitdaging is hier weggelegd om dit alles toegankelijk, aantrekkelijk, efficiënt en toekomstgericht aan te pakken.

Gelieve contact te nemen met Erik Cools op masterpitch@victory.be.

2/10/2016 - Royal Victory H.C. is een vereniging waar veel vrijwilligers meedraaien in dagelijkse werking van de club. Sinds kort heeft de club een V-card uitgebracht om nieuwe clubleden wegwijs te maken in deze grote familieclub. Je vindt de V-card in het clubhuis op de toog. Of vraag ernaar bij de barman, je kapitein of ploegverantwoordelijke.

Wil je je ook op een of andere manier vrijwillig inzetten voor je club, stuur dan een bericht naar vrijwilliger@victory.be

19/03/2016 - Royal Victory H.C. groeit en bloeit, wat ook eisen stelt aan onze organisatie. Veel enthousiaste vrijwilligers zijn reeds betrokken bij het bestuur en bij het organiseren van de dagelijkse gang van zaken op onze club. Voor een aantal taken zijn we evenwel nog op zoek naar mensen die zich op vrijwillige basis voor onze club willen inzetten.

Vrijwilliger zijn op je eigen club is een mooie manier om iets terug te doen voor Royal Victory H.C. waar je waarschijnlijk reeds veel uren doorbrengt. Het is een fantastische manier om nieuwe mensen te leren kennen, vriendschappen te sluiten en zelfs nog te leren van elkaar. En als extraatje krijg je er nog een goed gevoel van ook!

Wie zoeken we? klik bij lees meer

Mag ik u voorstellen?

Het materiaalteam zorgt voor al het hockey-gerelateerd materiaal op Victory voor zowel volwassenen als jeugd. Dit gaat van ballen, potjes, hesjes, over krachtmateriaal, gewichten en poolnoodles, naar loophorden, reboundboards, vlaggen, doelnetten en niet te vergeten tot aan de uitrusting van de keepers. Deze uitrusting is afgestemd op het niveau waarop de keeper speelt. Indien het om vaste keepers gaat, wordt er zelfs zoveel mogelijk op maat gewerkt.

Op Victory spelen 4 veteranen ploegen (dames & heren), 2 trimmersploegen (startende ouders), 20 senioren ploegen, 1 G-hockey ploeg en 49 jeugdploegen. Een totaal van 96 ploegen! En 84 ploegen hiervan hebben een keeper op het veld staan!

Wist u bijvoorbeeld:

 • dat er zeker 300 ballen worden gebruikt tijdens een keeperstraining?
 • dat H1 & D1 met 150 ballen per ploeg trainen?
 • een standaard training set bestaat uit 20 ballen, 20 potjes & 5 hesjes
 • dat er in totaal meer dan 1400 ballen in omloop zijn, verdeeld over minimaal 60 vaste trainers
 • dat er wekelijks 250 hesjes worden gedragen?

Wist u ook:

 • dat er op vrijdag 36 trainingen worden gegeven?
 • en op woensdag zelfs 55 trainingen?
 • dat onze fysieke trainer, in zijn eentje 6 hockeyploegen kan laten lopen?
 • dat er wekelijks 126 trainingen doorgaan, die samen meer dan 200 uur duren

En dit wist u zeker niet:

 • dat een keeperspak voor de jongste jeugd nieuw in aanschaf ruim € 350,- kost
 • dat een senioren keepersuitrusting al gauw meer dan € 1200,- kost
 • dat Victory de enige hockeyclub is met een materiaalpaleis
 • dat we ieder jaar investeren in onderhoud & vervanging van ons keepersmateriaal

Mocht u geinteresseerd zijn om deze organisatie achter de schermen in goede banen te leiden, vooral geen schrik hebben om vuile handen te maken, en met een goed gevoel voor humor, neem dan alstublieft contact met ons op. (materiaalmeester@victory.be)

Werkbelasting ligt in de volgende periodes:

 • laatste week augustus/1e week september (2 avonden per week, 4 in totaal)
 • ergens januari/februari (1 avond per week, of een zaterdagnamiddag)
 • eind mei/begin juni (2 avonden per week (4 in totaal)
 • maximaal 1 vergadering per jaar
Zoeken
Binnenkort...
Overig Nieuws
Programmatie 2018-2019
02/08/2018
Park & Ride
23/05/2018
Rugnummers 11-tallen
06/07/2018
Onze nieuwe partner
28/06/2018
Masterpitch - Fase 2
04/07/2018
Seizoen 2018-2019
04/07/2018
Gezocht!
04/07/2018
Summercamp 2018
04/07/2018
Oude hockeysticks gezocht!
21/05/2015
Ik wil hockeyen
17/05/2018
Duty Management

R. Victory H.C.    |    Kattenbroek 5   |   2650 Edegem   |   Tel: 03/457 15 33

© 2015, website powered by Twizzit.com