Herfstkampioen U16G1

27/11/2017 - Zo… de eerste seizoenshelft zit er op. De zalen beginnen warm te draaien voor het indoor seizoen en de Antwerpse clubs maken zich opnieuw op voor een leuk Wintercriterium! We blikken even terug op wat we samen konden realiseren: klik bij Lees meer


De Cijfers

541 gespeelde matchen, waarvan

  • Overwinningen : 238
  • Lessen geleerd (verliezen doen we nooit, we leren enkel bij) : 251
  • Gelijkspel : 52 

Jullie scoorden maar liefst 1700 goals, dat is maar liefst gemiddeld 3 goals per match!

  • 4 maal 1e plek
  • 11 maal 2e plek
  • 5 maal 3e plek

Onze Jeugd Fanion teams

Met grote trots willen we onze 1 teams in U14-U16-U19 feliciteren met hun harde werk en iedereen bedanken voor het resultaat. 3 van de 6 Teams spelen top 6 in Ere Divisie!

VAN HARTE PROFICIAT aan onze U16G1! Niet alleen waren zij al een tijdje zeker van behoud, maar zij veroveren daarbovenop ook de eerste plaats 1e in Eredivisie. Een herfstkampioen waarop we als club enorm trots zijn! Eveneens een topprestatie van onze U14G1 en U16B1 met hun top 6 plaats in Eredivisie. 

Ook U19B1 is top 6 in 1e Nat. en heeft nu de kans tot stijgen naar Ere….Go for it, guys! Aan onze spelers van U14B1 en U19G1: niet getreurd, jullie hebben er voor geknokt! Wij geloven in jullie kunnen als spelers én als teams. Na de winterstop er een lap op geven!

Onze jeugdteams

Het resultaat van jullie spelvreugde is duidelijk te zien! Jullie maken onze club tot wie we zijn: Vlaanderens grootste, maar vooral België’s warmste! Wij willen jullie in naam van onze hockeyfamilie dan ook feliciteren met wat jullie voor de club hebben verwezenlijkt. Deze oprechte felicitaties zijn in de eerste plaats gericht aan de spelers, want dit is jullie passie en jullie zullen blijven groeien. Maar ook aan alle toegewijde ouders richten we onze dank en felicitaties voor jullie betrokkenheid en support langs de lijn, ook als het tegen zit. En onze voltallige sportieve staff van trainers en coaches, voor alle goede zorgen aan onze Jeugd.

Nu is het genieten van de familiemomenten samen. We wensen alle scholieren met examens veel succes en we zien elkaar snel terug op het veld of in zaal.
Maar zeker op vrijdag 15 december op onze traditionele Kerstborrel, de gezelligste borrel van het jaar!

Live Hockey, Love Victory!