Beste Victorianen,

We naderen het Kerstreces en dat is voor de meesten onder ons een tijd van familiaal samenzijn en feest.

Dit jaar zal deze feestperiode er echter volledig anders uitzien dan gewoonlijk. En dat was met het hockeyseizoen niet anders.

Na een eerste lockdown tijdens de tweede seizoenshelft van vorig seizoen, kondigde september 2020 zich bemoedigend aan.

We mochten opengaan onder strikte voorwaarden en er kon worden gespeeld.

Een geolied team van onvermoeibare vrijwilligers zorgde ervoor dat onze club werd omgetoverd tot een Covid-veilige site waardoor we allemaal van jong tot oud onze geliefde sport konden beoefenen.

We konden ook in beperkte mate nog genieten van ons sociaal leven in The Vic.

De Victoriaan was in zijn/haar nopjes, want dat is waar wij voor staan : sportief ambitieus én familiaal gezellig.

Maar algauw dreigden donkere wolken en waren we genoodzaakt om opnieuw het hockey stil te leggen voor alle 12-plussers, …. en ook opnieuw dienden we de Vic te sluiten.

Als we jullie vertellen dat de inkomsten van de lidgelden slechts 40% dekken van de totale seizoenskost en we voor de rest als club aangewezen zijn op de barinkomsten, evenementen en sponsoring, hoeven we er geen tekening bij te maken dat we als club in zwaar weer zitten. Maar het is juist op dat moment dat de Victoriaan opstaat en zijn/haar onverzettelijke wil om te slagen doorzet.  Dankzij de trouwe inzet van onze sponsors en de niet aflatende volharding van onze vele vrijwilligers blijft Victory overeind. We shall overcome!! Ik wil al deze steunpilaren van onze fantastische club van harte bedanken. Jullie maken Victory tot de club die ze vandaag is: de grootste en de warmste club van het land.

Ik wens jullie allemaal namens de Raad van Bestuur warme feestdagen, en meer dan ooit een gezond 2021.

WE SHALL OVERCOME!
LIVE HOCKEY. LOVE VICTORY.

Filip Desmedt

Voorzitter RvB

Een echo van deze boodschap van onze voorzitter was op zondag 13 december tijdens de voorlopig laatste VictoryTV live stream te horen.