Het clubbestuur is verheugd om aan te kondigen dat de trainingen opnieuw opstarten vanaf maandag 25 mei.

Victory past daarbij de veiligheidsmaatregelen toe die aangegeven zijn door de KBHB en de VHL. Het hervattingsplan is goedgekeurd door de gemeente Edegem. Klik op lees meer voor de details.


Al voor de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad van 13 mei om groepstrainingen onder strikte voorwaarden toe te laten, heeft de club de hervatting voorbereid. Met veel puzzelen hebben we een schema opgesteld waarbij elke ploeg een uur per week veilig en in overeenstemming met de maatregelen van de overheid en de KBHB-VHL kan trainen. Daarnaast zijn er nog verschillende vrijwilligers nodig die er mee voor zullen zorgen dat de hervatting veilig kan gebeuren. Even alles op een rijtje.

  • De ploegverantwoordelijken van de jeugdploegen ontvangen allen een bericht via Twizzit waarin de afspraken staan voor de hervatting. Ze nemen die afspraken door met de (ouders van) ploegspelers en bevestigen dat ze die afspraken zullen volgen. Deze afspraken gelden uiteraard ook voor de mineuren, ladies en gents. In antwoord op deze bevestiging melden we aan de PV's/kapiteins wanneer hun training kan doorgaan. Dit schema heeft veel tijd gekost om samen te stellen. Gezien de veiligheidsregels ivm corona kunnen we dit jammer genoeg niet aanpassen. Een samenvatting van de afspraken vind je terug bij de corona-documenten op de website
  • Jeugdploegen tot U12 zorgen voor hun eigen assistentie-ouder, die bv in noodgevallen spelertjes kan begeleiden naar de toiletten.
  • Alle jeugdploegen zorgen voor hun eigen trainer. De club voorziet in alle materiaal en in trainingsschema's. Het materiaal omvat ook ontsmettingsproducten en handgels.
  • De kleedkamers en kantine blijven gesloten. Toiletten mogen alleen hoogst uitzonderlijk gebruikt worden. 
  • Voor elke trainingsdag hebben we minstens 1 hoofdverantwoordelijke en 3 veldverantwoordelijken nodig. Voor de eerste week hebben we ook elke trainingsdag een vrijwilliger nodig die toezicht houdt op de clubtoegang bij het eco-park. Je kan je hiervoor inschrijven via Mijn activiteiten in Twizzit.
    Zonder deze vrijwilligers kunnen de trainingen niet doorgaan.
  • Alleen spelers, trainers en verantwoordelijke vrijwilligers zijn toegelaten. Ouders kunnen de training niet bijwonen.
  • De trainingen hervatten op maandag 25 mei en lopen door tot zaterdag 27 juni.

We wensen jullie veel hockeyplezier toe. En vooral: hou het veilig en plezant!