17/12/2018 - Dinsdag 18 december 2018 – 12u – Balkon van het stadhuis – Grote Markt – 1000 Brussel

#ROARTOGETHER

De Belgian Red Lions, onze kersverse wereldkampioenen hockey, keren dinsdagochtend terug uit India. Aandacht! Als u onze Red Lions van harte wil verwelkomen, vragen wij u om morgen niet naar de luchthaven van Zaventem te gaan! Er is immers geen ontvangst gepland voor het publiek op de luchthaven. Onze hockeyhelden worden ontvangen door de Burgemeester van Brussel en gehuldigd op het stadhuis en verschijnen er om 12u op het balkon. 

We verwachten jullie dus massaal op de Grote Markt in Brussel dinsdag om 12 uur ‘s middags. Daar kunnen alle hockeyfans en sportliefhebbers de ganse ploeg & staf een warm welkom geven en uitgebreid deze historische prestatie mee vieren!

De Brusselse Grote Markt is niet alleen een historisch decor en een toeristische trekpleister, de markt fungeerde ook al vaker als dé plaats om nationale sporthelden te ontvangen en te vieren. Een eer die nu ook de Red Lions te beurt zal vallen na hun schitterende wereldtitel die ze afgelopen zondag veroverden door in de finale van het WK Nederland te verslaan. Om 12u opent ook de jaarlijkse Kerstmarkt op de Grote Markt, het decor zal dus feeërieker zijn dan ooit.  de ploeg een warm welkom te geven op de Grote Markt.

Voor al wie in Brussel werkt is het bovendien de ideale gelegenheid om een frisse neus te halen tijdens de middagpauze!