21/03/2023

Tijdens de maanden februari/maart vonden de Nationale BeGold Selectiedagen plaats voor het District Black geboortejaar 2010.

Onze Victorianen hebben samen met de andere geselecteerden het beste van zich gegeven en wat een resultaat!

Voor 2010:

In het eerste deel van het seizoen werden volgende spelers voor 2009 reeds geselecteerd:

 • Maarten Van Crombruggen, Louis Tilleman (keeper)
 • Charlotte Alshuth (keeper), Julianne Desmedt, Jozefien Fierens, Aude Goossens, Milla Orlent

Als club zijn we vertegenwoordigd met maar liefst 20 spelers uit vier teams!

Jeugdspelers in de nationale ploegen geselecteerd voor de 3 Nations:

Proficiat aan Bo Coens: zij neemt deel met U16 aan 4 Nations in Aken.

We wensen de geselecteerden van harte veel succes tijdens een ongetwijfeld boeiend jaar/tornooi.

Keeper Alexis Van Havere maakt deel uit van de U18-groep.

Onze jeugdspelers die niet werden weerhouden: het was al een hele krachttoer om de eerste selectie te halen. Ondanks dit nieuws zijn wij trots op jullie prestatie en blijven in jullie geloven !

Uiteraard onze dank aan onze sportieve staff voor hun professionele begeleiding en aan de ouders van al onze jeugd voor hun tomeloze steun en aanwezigheid.

Live Hockey, Love Victory

Royal Victory H.C. organiseert opnieuw proeflessen voor kandidaat nieuwe jeugdleden zonder hockey ervaring. De proeflessen voor nieuwe jeugdleden (seizoen 2023-2024) vinden plaats in de maand mei 2023. Deze proeflessen zijn gratis, registreren vooraf is wel vereist. 

Iedereen die geïnteresseerd is om te komen hockeyen bij Royal Victory H.C., kan zich inschrijven. 

Wens je graag op de hoogte gehouden te worden van de proeflessen, meld je dan hier aan. 

Deze lijst is voor kinderen °2019-°2012 die graag wensen deel te nemen aan de proeflessen van mei 2023, geen hockeyervaring hebben en lid willen worden bij Royal Victory H.C. 

Na afloop van de proeflessen kan u beslissen of je kind lid wordt om in september 2022 te starten met hockey bij de oefenjeugd. 

Heb je al hockey gespeeld bij een andere club en wil je bij Royal Victory H.C. komen hockeyen volgend seizoen? Neem dan contact met de headcoaches.
06/03/2023

Na enkele jaren hiaat met “dank” aan Corona, organiseert de EHF het Youth Leadership Festival opnieuw.

Net als bij vorige edities vindt het festival plaats tijdens het Europees Kampioenschap, dat dit jaar plaatsvindt in Mönchengladbach.

Het Festival biedt de mogelijkheid aan jongeren tussen de 18 en 30 jaar om een project voor te stellen binnen hockey dat hen nauw aan het hart ligt en hier een week lang over te brainstormen met gelijkgestemde zielen vanuit heel Europa !

Naast de voorstelling van deze projecten, krijgen de deelnemers tal van workshops van wereldwijde hockey supersterren om skills en vaardigheden bij te leren.

Een ongelooflijke opportuniteit dus voor de geëngageerde jongeren binnen uw club.

Als er jongeren zijn die zich geroepen voelen om zich in te schrijven, aarzel dan niet om je in te schrijven via :  https://hockey.be/nl/kandidaten-ehf-youth-leadership-festival/  

De deadline voor inschrijvingen is 12 maart 2023 en in de week daarna zullen de geselecteerde kandidaten op de hoogte gebracht worden van hun selectie !

25/02/2023

Het hockeyseizoen is nog lang niet gedaan, maar onze club denkt wel al aan volgend seizoen.

De sportieve cel is al druk bezig met de voorbereidingen voor 2023-2024. Daarom weten we graag van jou of je volgend seizoen verder wil blijven hockeyen of niet. Vanaf september 2023 word je dan ingedeeld bij een competitieploeg op leeftijd:

 • °2018 Oefenjeugd (geen competitie)
 • °2017 U7
 • °2016 U8
 • °2015 U9
 • °2014 U10
 • °2013 U11
 • °2012 U12
 • °2011-2010 U14         

Spelers °2018 blijven nog een jaartje bij de oefenjeugd (1x/week training op woensdagnamiddag). Vanaf U7 zal je 2x / week training krijgen (woensdagnamiddag en vrijdagavond voor u7-u12) en op zaterdag telkens een wedstrijd spelen.

Wil je volgend seizoen zeker verder hockeyen vul dan vóór vrijdag 21 april onderstaand webformulier in. Dit met het oog op de teamindelingen voor het volgend seizoen.  Je mag ook één of meerdere namen van een vriendje of vriendinnetje vermelden bij wie je graag in de ploeg wil zitten. Het spelplezier van onze jongste en nieuwste hockeyers staat voorop en we zullen ons best doen om hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. We kunnen uiteraard niets beloven. 

Je lidmaatschap bij Royal Victory H.C. wordt automatisch verlengd. Wil je het volgende seizoen toch niet meer hockeyen vul ook dan het webformulier in als bevestiging van je ontslag. Je opzegging wordt per mail bevestigd en is daarmee definitief. Heb je op 15 mei 2022 nog geen bevestiging ontvangen van je ontslag neem dan telefonisch contact op met het secretariaat (03/457 1533). Mededelingen aan de trainers of headcoach -die natuurlijk wel graag van je plannen op de hoogte worden gebracht- zijn nooit een officiële opzegging! Als lid van Royal Victory H.C. verklaar je je akkoord met de samenwerkingsbelofte in bijlage.

23/02/2023

Een kleine herinnering: zaterdag 1 april en zondag 2 april, eerste weekend van paasvakantie heeft de KBHB een competitieweekend ingepland. Informeer tijdig bij je ploeg naar de aanwezigheden voor de wedstrijd.

Heb je een weekend onvoldoende spelers? Het is toegelaten om wedstrijden te verplaatsen, maar onder de volgende voorwaarden:

 • Ploegen die een datum- en /of uur wijziging in de programmering willen zien moeten eerst via e-mail het akkoord van de tegenstander krijgen en vervolgens de wijziging minstens 4 dagen voor de nieuwe datum doorgeven aan het secretariaat. Wij helpen jullie met het opvragen van de contactgegevens indien je ze niet kan vinden op de website van de club.
 • Elke uitgestelde wedstrijd moet worden gespeeld uiterlijk de dag voor de laatste wedstrijd van het kampioenschap in de betrokken reeks. Voor alle divisies van de Belgian League (Dames 1 & Heren 1) moet de nieuwe datum vroeger vallen dan de oorspronkelijke datum.

Beschikbaarheid van Victory-velden kan je bekijken via deze link.

Na flink oefenen is de tijd rijp om te starten met "échte" hockeywedstrijdjes. Niet voor de punten want deelnemen is nog altijd belangrijker dan winnen. Maar wel om nóg beter de hockeytechniek en de regeltjes onder de knie te krijgen en het plezier van het samenspel te ervaren. Wanneer? Telkens op zondagnamiddag en dit op volgende data:

 • 26/3 14.15- 15.00

We verzamelen op het veld om 13.45. Hopelijk krijg je de smaak te pakken en blijf je volgend jaar ook nog hockeyen bij Royal Victory H.C.

Om praktische redenen vragen we u om de aanwezigheid van uw zoon/dochter te bevestigen. Dit kan via dit webformulier. Royal Victory H.C. zorgt voor de begeleiders (trainers) op het veld.

Sportieve groet,

Het jeugdbestuur

 

Elke vrijdagavond kan je genieten van een lekkere maaltijd aan een democtratische prijs. Vrijdagavond is de keuken in handen van de ouders van een jeugdploeg, elke week komt een ander Duty team in de potten roeren.

Vrijdag 10 maart 2023 laten we ons in de watten leggen door de U11B2.

Op het menu: " Stoofvlees met frietjes"

Maak het voor het Duty team gemakkelijker en reserveer vooraf je portie via het formulier.
 
Maak je graag je planning wat vroeger, de menu voor de maand maart is reeds gemaakt.

Van 10 februari 2023 t.e.m. zaterdag 18 februari 2023 maken we samen opnieuw duidelijk dat pesten niet kan! 
1 op 6 jongeren in Vlaanderen wordt gepest. Dat blijft nog steeds té veel. Toch is er ook goed nieuws: de inspanningen die we samen doen, werpen zijn vruchten af en doen de cijfers dalen! Daarom is het belangrijk dat we ons samen blijven inzetten. Het hele jaar door. 

Doe mee met STIP IT en trek een stippenlijn tegen pesten!

Met je vrienden, met je familie, met je klas, school, straat, wijk, bedrijf, jeugdbeweging, sportclub, dorp, gemeente, maakt niet uit! Doe het en maak het plezant! Ga voor de sportiefste, beestigste, luidste, kleurrijkste, stoerste, maakt-niet-uit-welkste stippenlijn.

Hoe doe je dat? Zet 4 stippen op je hand en ga naast elkaar op een lijn staan. Reik elkaar de gestipte hand. Ziezo, nu heb je een stippenlijn!

Maak een video van die stippenlijn en verspreid die via sociale media met copy “Wij trekken de lijn tegen pesten” en #stipit #hiertrekkenwijdelijntegenpesten #ALLESoverPESTEN #LiveHockeyLoveVictory. Post je filmpje zeker ook op www.stip-it.be en Tag @rvictoryhc

 

24/01/2023

Onze club kreeg via de VHL een mooi bedrag toebedeeld uit het “Jeugdsportfonds" van Sport Vlaanderen. We worden beloond voor onze investeringen die we de laatste jaren gedaan hebben op vlak van:

 • arbitrage
 • trainersopleidingen
 • basiswaarden rond ethiek en fairplay uitdragen
 • integratie met o.a. G-hockey

Bedankt aan IEDEREEN die heeft bijgedragen tot dit succes!

22/11/2022

Voor de meeste jeugdploegen zit de eerste ronde outdoor hockey erop. Nog enkele teams strijden volgend weekend voor belangrijke punten of promotie voor de tweede ronde die start op 4 maart 2022.

 • U19G1; U16G1; U14G1 spelen zaterdag allen de beslissende wedstrijd voor een plek in top 6 eredivisie. Jammer genoeg allen op verplaatsing!
 • U19B2 eindigen 2de in VHL1
 • U19G2 momenteel eerste in Nat 2. Zaterdag de beslissende wedstrijd voor herfstkampioen – 13 u op bezoek bij Blue Lions
 • U19G3 momenteel eerste in VHL 1. Zaterdag de beslissende wedstrijd voor herfstkampioen, één punt volstaat - 13 u op Victory tegen Brax U19G-2
 • U19G5 Herfstkampioen
 • U16B1 kunnen theoretisch nog top 6 eindigen in Nat1
 • U16B2 eindigen met een gelijke score op de 1ste plaats in VHL 1
 • Voor onderbouw eindigen U10G1 en U11G1 2de en U11B1 en U12G1 3de in VHL 1. Zij spelen nationaal in de 2de ronde.

Supporters welkom met vlag en wimpel!