Versterk het groepsgevoel

Breng de bal aan het rollen en organiseer je eigen teambuilding. Op zoek naar een sportieve activiteit om jullie groepsgevoel te versterken? Kom gezellig een dagje hockey spelen bij Victory. Hockey, een echte teamsport. Perfect voor een dagje teambuilding!

Geniet van onze infrastructuur

Onze infrastructuur staat ter beschikking voor het organiseren van een teambuilding. Geniet een hele dag van onze velden en uitrusting. Vergeet zeker ook niet te passeren langs ons clubhuis. Hier bieden we iedere dag wat lekkers aan om weer helemaal te ontspannen.

Word een (h)echt team

 Moedig elkaar aan en haal het beste van je team naar boven. Door deze teambuilding vorm je een hecht team dat blijft scoren.

Teambuilding op maat

Interesse om een balletje te komen slaan? Twijfel niet en neem contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden en beschikbaarheden. Samen organiseren we een superleuke teambuilding op maat voor jou en je collega’s.

Al sponsor?

Geniet gratis van een dag teambuilding bij ons op de club! Toch eerder interesse in het organiseren van een evenement? Als sponsor beschik je over een pakket van verschillende voordelen. Onze infrastructuur huren voor een evenement? Ook zeker een optie dus!

Teambuilding vastleggen

Overtuigd dat een potje hockey jouw team dichter bij elkaar brengt? Leg dan nu je teambuilding vast!