Ruim 8 jaar zijn we vertrouwd met het vernieuwde Victory-logo en de zwarte/witte outfits van JAKO. Vanaf volgend seizoen (2023-2024) gaat onze club in zee met een nieuwe leverancier die in België en Nederland al vele jaren geliefd en gekend is voor hockeykledij, Indian Maharadja.

Samen met DNA:Hockey en met medewerking van onze sponsors hebben we een concept uitgewerkt om ieder clublid vanaf de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tiptop en aan een tijdelijk bijzonder scherpe prijs van een nieuwe outfit te voorzien. Dit vergt een enorme logistieke operatie, zeker voor een grote club als Victory. We rekenen dan ook op je medewerking!

   

Heb je als ouder of als speler een vraag over de werking van onze club of over het hockey in het algemeen? Dan is het bij een grote vereniging zoals Royal Victory H.C. niet altijd evident om te weten bij wie je dan terecht kan met je vraag. In onderstaand schema vind je een overzicht.

Je eerste contact zal altijd je ploegverantwoordelijke (voor organisatorische vragen) of je coach (voor sportieve vragen) zijn. Bij een administratieve vraag (zoals bv lidgeld, in- of uitschrijving) neem je contact met het secretariaat.

Sponsors