Welkom op de pagina van de vertrouwenspersoon.  Je kan met al je vragen terecht op dit mailadres: vertrouwen@victory.be

Je kan in volste vertrouwen en discretie je verhaal doen, er wordt naar jou geluisterd en samen met jou op een transparante wijze naar een aanpak of mogelijke oplossing gezocht.

Via deze pagina blijf je ook op de hoogte van de vorderingen van het plan van aanpak.

25/01/2018 - Van 2 tot 9 februari  2018 is er opnieuw de Vlaamse Week tegen Pesten. Dit is een actie van het netwerk ‘kies kleur tegen pesten. We doen dit jaar als sportsector massaal mee met de STIP IT actie (een actie vanuit Ketnet voor alle kinderen en jongeren in alle sectoren). STIP staat voor Samen Tegen Iemand Pesten. Om te tonen dat je daar achter staat plaats je vier stippen op je hand. Deze staan voor:

  1. Ik vind pesten niet oké en zal er nooit aan meedoen!
  2. Ik praat erover als pesten mij bang of verdrietig maakt.
  3. Ik sluit niemand uit, voor mij hoort iedereen erbij!
  4. Ik zal altijd proberen op te komen voor iemand die gepest wordt.

#stipit #weektegenpesten #livehockeylovevictory

23/02/2017 - Jaarlijks staat de week voorafgaand aan de krokusvakantie in het teken van ‘De Vlaamse week tegen pesten’.

Van dit initiatief willen wij als club gebruik maken om de hele thematiek rond ‘pesten’ extra in de kijker te plaatsen en ons blijvend engagement hierrond kenbaar te maken.

Jaarlijks wordt in de week voor de krokusvakantie de Vlaamse Week tegen Pesten gehouden. Van 17 tot 24 februari vindt editie 2017 plaats. Tijdens deze editie zegt Royal Victory H.C.:

"Time Out tegen Pesten!"  

Doe mee en maak onze club pestvrij! Zulk gedrag hoort op onze club niet thuis en dat dragen we hoog in het vaandel op Royal Victory H.C. We houden het niet enkel bij woorden maar zullen ook daadwerkelijk een actieplan opstellen om elke vorm van pesterijen aan te pakken. 

R. Victory H.C.    |    Kattenbroek 5   |   2650 Edegem   |   Tel: 03/457 15 33

© 2015, website powered by Twizzit.com